هتل های تهران

بسیاری از مسافران در هتل های 5 ستاره زیر تجربه های عالی داشته اند: هتل قصر اسپیناس ، خلیج فارس اسپیناس ، و نووتل تهران امام خمینی

10 تا از برترین رستوران های تهران

f:id:tehranhotels:20201114215244j:plain

10 رستوران برتر تهران

پایتخت شلوغ ایران ، تهران ترکیبی جذاب از فرهنگ باستان و مدرن است که دارای یک صحنه غذاخوری مناسب است. از کرایه سنتی ایرانی یا غذای ملی ایرانی چلو کباب گرفته تا غذاهای با الهام از جهانی ، این شهر دارای یک رستوران برای تهیه انواع سلیقه ها است. در اینجا 10 بهترین رستوران در تهران آورده شده است.

بیکس

f:id:tehranhotels:20201114220900j:plain

بیکس

Bix بخشی از یکی از موفق ترین و شناخته شده ترین شرکت های رستوران سازی تهران به نام Monsoon Group است و به عنوان همتای محلی برای غذاهای روزافزون مرسوم در کالیفرنیا تاسیس شد. این رستوران با داشتن غذاهای با طراوت و سبک مانند ماهی آزاد کبابی ، آووکادو و کریم فرنیک روی پنکیک ترد سیب زمینی یا میگوی جامبو کبابی با ماکارونی لیموترش ، گزینه خوبی برای پذیرایی در ماه های سوزان تابستان تهران فراهم می کند. فضای داخلی آن به همان اندازه تازه و مدرن است که نشیمن های سبک و سرنشینی به سبک مبل همراه با کف مرمر خاکستری ، یک ناحیه باریک از فولاد ضد زنگ و نورپردازی معاصر همراه است. در خارج ، Bix دارای یک محوطه زیبا در حیاط با مبلمان سفید رافیا و چترهای بزرگ است ، که برای یک وعده غذای مخصوص عصرها کاملاً مناسب است.

کافه شمرون

کافه شمرون یک غذاخوری ساکت و آرام است که در محیطی آرام و جذاب قرار دارد و در تهران به دلیل صبحانه های خارق العاده اش معروف است. بعضی از بازدید کنندگان حتی می گویند بهترین کیک ها را در پایتخت دارد. این کافه روزانه به صورت بوفه صبحانه سرو می شود ، اما مهمانان همچنین می توانند از یک قهوه یا چای همراه با یک تکه کیک هویج ، یک لیموناد زنجبیل با طراوت یا چای سرد و یک همبرگر یا لازانیا پر کننده در باغ های زیبا استفاده کنند. شمرون در محوطه موزه باغ هنر ایران واقع شده است ، فضایی دوست داشتنی با مساحت تقریبی یک هکتار که شامل درختان زیبا و قدیمی ، چشمه ها و آبراه ها و نمونه هایی از معماری ایران باستان است. در حقیقت ، این کافه اغلب آثار هنرمندان محلی را به نمایش می گذارد.

خیابان فرشته ، تهران ، ایران ، +98 21 2239 4001

Tamasha

f:id:tehranhotels:20201114215258j:plain

Tamasha

تاماشا ، یکی دیگر از اجزای گروه موسمی ، با منوی جامع و مملو از غذاهای بین المللی مانند مرغ تریاکی ، میگو ترد و تورتیلای آناناس ، یا قزل آلای کبابی با کره لیموترش و سیب زمینی له شده غذایی برای سلیقه همه دارد. یا با کباب مانند جوجه کباب - مرغ کبابی که غالباً در پیاز ، آبلیمو و زعفران ترشی گرفته است - یا کباب کباب ، در روغن زیتون ، پیاز ، سیر ، زعفران ، نمک و فلفل سیاه ترش بروید. دکوراسیون رستوران با سقف های بلند و تزئین شده با ظرافت ، کف مرمر و آثار هنری پر زرق و برق بسیار زیبا است.

Alborz

f:id:tehranhotels:20201114215248j:plain

Alborz

البرز که از رشته کوه زیبا که حاشیه شمالی شهر را در آغوش گرفته است ، نامگذاری شده است ، در سال 1967 افتتاح شد و در سراسر تهران به عنوان یکی از مقصد اصلی خود برای غذاهای کبابی با کیفیت شناخته شده است. این رستوران محبوب با فضای پر سر و صدا و پر جنب و جوش اغلب پر از زندگی است. البرز علاوه بر کباب ، غذای کبابی ، استیک و برخی غذاهای دریایی نیز سرو می کند. غذای ملی ایران ، شیرینی کباب - که باید با باسماتی بخار پز یا برنج ایرانی که با زعفران تزریق می شود - امتحان کنید.

Divan

f:id:tehranhotels:20201114220856j:plain

Divan

برای لذت بردن از غذاهای مدرن ایرانی در محیط شیک ، چیزی بیشتر از دیوان نگردید. فضای داخلی رستوران با تم سیاه و سفید جسورانه ، با لهجه های فیروزه ای خنک ، و همچنین آثار هنری رنگارنگ ایرانی و نورپردازی زیبا و معاصر - و مهمتر از همه ، مناظر خیره کننده کوه های البرز نفس گیر در فاصله دور تحت سلطه است. با یک زرشک و گیاهان ، یک غذای شیرینی پخته یا سرخ شده - با یک زرشک و گیاه بخورید و به دنبال آن خورشت اردک ترد با گردو ، ملاس انار و مارمالاد نارنج بخورید. در غیر این صورت ، یکی از غذاهای توصیه شده دیوان را امتحان کنید ، مانند بلدرچین سوخاری آن در یک ماریناد لیمو که با کوسکوس سرو می شود.

Leon

لئون یک گروه از رستوران های ایتالیایی است که دارای سه مکان در سراسر تهران است ، اگرچه شعبه زیبای آن در مرکز سام چیزی است که باید در مورد آن نوشت. این یک محیط رمانتیک و در عین حال شیک است که با طراحی مجلل و ظروف زیبایی ارائه می شود. گروه رستوران های معاصر زندگی خود را از اواسط دهه 1960 آغاز کردند اما در سال 2010 مورد بازسازی قرار گرفتند و هم اکنون از محیط نفیس و منوی به روز و پر از غذاهای اصیل ایتالیایی برخوردار است. با یک پیش غذای گوشت گاو کارپاچیو با لیمو ، روغن زیتون و پارمسان یا یک سالاد تازه و ساده موزارلا ، گوجه فرنگی و ریحان و به دنبال آن یک ماکارونی خامه ای کربنارا همراه با بیکن ، سیر و پارمزان شروع کنید.

Terrace

f:id:tehranhotels:20201114215304j:plain

Terrace

Terrace خواهر رستوران Bix است و مانند خواهر و برادرش غذاهای کالیفرنیایی را نیز دوست داشتنی می کند. به عنوان یک رستوران دو طبقه کوچک و صمیمی با فضای تراس در فضای باز ، تراس یک مکان دشوار برای یافتن است. هنگامی که آن را پیدا می کنید ، قطعاً با فضای داخلی کرم زیبا و صندلی های معاصر ، جستجو را ارزشمند می کند. با محبوبیت در بین تهرانی های بومی ، Terrace از یک محیط شیک و هوشمند و منوی خوشمزه ، از جمله غذاهای اولیه مانند ماهی مرکب در سس مارینارا با aioli-caper لیمو ، غذاهای خوراکی مانند استیک و بری با قارچ های ساطوری شده خامه ای و ریحان تازه و دسرها برخوردار است. از جمله پاناکوتا با کولیس انبه.

Monsoon

f:id:tehranhotels:20201114215253j:plain

رستوران monsoon

مونسان در سال 1998 تأسیس شد ، بیش از 15 سال جز a اصلی غذاخوری های پایتخت بوده است و در طولانی مدت فعالیت خود در بین غذاخوری های تهرانی که به دنبال غذاهای تازه و معاصر آسیایی با کیفیت مداوم بالا هستند ، محبوب شده است. با افتخار از خدمات بی عیب و نقص و منویی که شامل تمام غذاهای حاشیه Pacific می باشد ، توانایی Monsoon در ارائه یک تجربه ناهار خوری استثنایی اطمینان از بازگشت مهمانان را بارها و بارها می دهد. به عنوان پیش غذا ، چرا سالاد میگو و آووکادو کودک را با سبزیجات مخلوط و شراب شراب ، و سپس مرغ بادام هندی با چیلی قرمز ، سیر و آناناس امتحان نکنید. متناوباً ، یک لقمه سبک سوشی نیگری را که با ماهی قزل آلا ، میگو یا خرچنگ موجود است ، امتحان کنید و به دنبال آن یک دسر جالب رول بهاری انبه با بستنی نارگیل تهیه کنید.

تهران ، خیابان گاندی ، مرکز خرید گاندی ، پلاک 8 ، ایران ، +98 21 8879 1982

Gilane

گیلان با ارائه غذاهای سنتی ایرانی در فضایی دنج و جذاب ، در قلب مرکز شهر تهران واقع شده است. این رستوران کوچک کمی در جنب گران قیمت صحنه غذاخوری شهر واقع شده است اما قیمت بالایی نیز دارد و محبوبیت آن در بین مردم محلی و بازدیدکنندگان به این معنی است که رزرو برای شام یک امر ضروری است. نام این رستوران از استان گیلان در شمال ایران گرفته شده است - منطقه ای با قدمت آشپزی غنی که رستوران از منو آن بیشتر الهام می گیرد. این غذاها اصیل ، خوشمزه و مفید هستند و بازدیدکنندگان از گیلان کاملاً کباب آن را توصیه می کنند - یک غذای کباب گوشت گاو که در گردوی خرد شده ، ملاس انار ، جعفری ، سیر و روغن زیتون قرار گرفته است - و سبزه چینی ، یک ظرف درست شده از برنج ، ریز گیاهان و ماهی خرد شده.

Bistango

مستقر در هتل Raamtin ، بیستانگو در آوریل سال 2004 تاسیس شد تا یک غذای بین المللی عالی را برای غذاخوری های تهران فراهم کند. با پذیرایی از غذاهای بین المللی ساخته شده توسط یک تیم با استعداد و به همان اندازه بین المللی که شامل سرآشپز اجرایی کانادایی لری گرینوود است ، این رستوران به دو اتاق ناهارخوری تقسیم شده است - یک سالن غذاخوری اصلی با تزئینات کلاسیک و Bistango Blue ، یک اتاق غذاخوری خصوصی برای مهمانی های حداکثر 20 میهمان. منوی جهانی آن پیش غذاهایی مانند سوپ تره و سیب زمینی یا اسفناج و سالاد میوه ای مخلوط شده با سس زنجبیل و همچنین غذاهای تازه شامل دنده های کوتاه گوشت گاو با ریزوتوی قارچ و سس دم گلاس را در خود جای داده است.